Loading...

Eevo-Therm flaska i rostfritt stål – 500 ml

En termosflaska som rymmer en halv liter vätska – perfekt för både varma och kalla drycker. Designa den med ett foto, en logotyp eller en bild. Mer information

Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Termosflaska som bevarar dryckers idealiska temperatur.

– Rostfritt stål typ 304 – Rymmer upp till 500 ml – Konstruktion med dubbla väggar – Håller drycker varma i upp till 12 timmar och kalla i upp till 24 timmar – Popup-lock som är enkelt att hälla med

Dekoration: Fyrfärgstryck (digital bläckstråleskrivare)

Skötselråd: Den här flaskan bör handdiskas. Den tål inte mikrovågsugn eller diskmaskin.

Rykande varm eller iskall?
Termosflaskor håller kylda drycker kalla på stranden och varma drycker heta på vinterutflykten. Eevo-Therm-flaskan är tillverkad av rostfritt stål typ 304 och håller te, kaffe och choklad varmt i upp till 12 timmar och kylda drycker kalla dubbelt så länge.

En personlig minnessak
Det som gör den här flaskan speciell är att du kan skriva ut ett foto på den – oavsett om det är en bild, en företagslogotyp eller ett speciellt ögonblick med dina släktingar, dina vänner eller ditt husdjur. Den passar också perfekt för att marknadsföra ditt företag, din klubb och din sakfråga.

Gör den till din egen med några få steg
Ladda upp ditt foto och förhandsgranska din flaska i vår designstudio. Du kan också spara din design om du vill visa den för någon annan först. Sedan tar vi hand om resten. Dina termosflaskor med 360-graders fototryck levereras redo att ges bort.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign