Loading...

Detaljhandel och e-handel

Skapa ett varumärke som är redo för catwalken, din fysiska butik eller din onlinebutik. Vi hjälper dig skapa ett utseende som är snyggt, unikt och alltid aktuellt.

Marknadsföring

Inspirera dina kunder att skämma bort sig själva eller någon annan med marknadsförings- och reklamprodukter som återspeglar din stil. 

Reklam i butik

Använd utrymmet runt omkring dig. Använd väggar, fönster och hyllor för att marknadsföra dina kläder, böcker, accessoarer och mycket annat.

Shopping- och presentpåsar

Specialdesignade påsar ger förvaring för inköp, presenter och gåvor samtidigt som du visar din logotyp.

Hängetikett

Visa priser eller produktinformation på ett unikt och snyggt sätt. 

Förpackningar

Skapa produktförpackningar som återspeglar ditt varumärkes personlighet, oavsett om det gäller heminredning, böcker, kläder eller smycken.  

E-handel

Ingen fysisk butik? Inga problem. Skapa en enhetlig look till alla dina förpackningar. 

Inslagningstillbehör

Gör din förpackning redo för Instagram med detaljer som får ditt varumärke att sticka ut.  

Skapa hemsidan som du alltid har velat ha – med WIX

Ingen erfarenhet krävs. Välj bland fler än 500 professionellt designade mallar.

Samarbeta med en designer

Vill du ha en design för en logotyp eller ett visitkort? Behöver du en hel varumärkesidentitet? Våra professionella designers står redo att hjälpa dig.

Personalkläder och reklamprodukter

Skapa sammanhållning bland personalen med proffsiga personalkläder och ge kunder spännande reklamprodukter.

Community

Få kunderna att bli entusiastiska över ditt varumärke och få dem att känna sig som en del av det.

Oavsett om du är en oberoende designer, har en butik eller är e-handlare så har VistaPrint flera relevanta produkter som du kan använda för att förfina, skapa och dela ditt varumärke. Från banderoller till presentkort, etiketter, väskor och mycket annat – vad du än behöver så är chansen stor att vi kan trycka det.

Vi erbjuder också ett utbud av helt anpassningsbara förpackningsmaterial, som gör att du kan skapa ett sammanhängande utseende och ge dina kunder en unik upplevelse när de öppnar paketet. Börja med att utforska vårt utbud av mallar som är särskilt anpassade för detaljhandelsmarknaden och anpassa dem så att de speglar ditt eget varumärke. Och om du kör fast så har vi professionella designer som kan hjälpa dig om du behöver det.