Loading...

Bilskyltar

Låt varje ärende, biltur eller söndagsåkning bli ett tillfälle att marknadsföra din verksamhet. Våra fordonsskyltar är tillverkade av hållbara och slitstarka material.

4 resultat
Hoppa till filtrerade resultat
4 resultat


Visa upp ditt varumärke i varje sväng med bilskyltar och bildekaler.

Tänk vad mycket tid du spenderar i bilen, lastbilen, minibussen eller till och med husbilen. Räknar du allt från att köra runt barnen till att pendla till jobbet kan de kännas som flera timmar per dag – och ibland bli så mycket rentav. Varför inte utnyttja den tiden till din fördel och låta ditt fordon bli ett unikt och iögonfallande reklamverktyg? Lägg till logotyp, företagsnamn och ett kort budskap på en av dina personliga bilskyltar och visa upp det där du kör fram och tillbaka.

Välj bland bilmagneter eller dekaler för bilfönster, dörr eller stötfångare. Alla alternativ är tillverkade av slitstarka och hållbara material med levande fyrfärgstryck. När du har hittat den typ av bilreklamsskyltar du vill ha är det enkelt för dig att förverkliga din vision med vår designstudio. Välj bland en mängd olika tuffa designer och specialdesigna dekalen tills den verkligen återspeglar ditt företag. Och om du behöver hjälp eller har några frågor längs vägen finns vi här för dig.

Vanliga frågor och svar

Ja. För det första rekommenderar vi att du kontrollerar vilka trafikregler som gäller för motorfordon i ditt land. Dessutom ber vi dig läsa igenom följande riktlinjer: – Vi rekommenderar inte att bildekaler för fönster placeras så att det hindrar sikten. – Placera inte bilmagneter på bilhuven då de inte är ämnade att användas här. Sätt dem endast på dörrarna, baktill på bilen eller på den bakre stötfångaren. – Våra bilmagneter fäster inte på ytor och dörrar som inte är gjorda av metall utan som innehåller en stor andel aluminium eller plast. Det kan vara farligt att använda magneter på olämpligt material.

Det beror på vad du har behov av. Bilmagneter är ett bra alternativ om du behöver kunna ta bort skylten ofta eller byta fordon. De är hållbara, PVC-fria och testade i vindtunnel för att hålla för körning på motorväg. Om du är ute efter något du kan låta sitta kvar på bilen länge rekommenderar vi bildekaler.

Våra fordonsskyltar har en genomsnittlig livslängd på cirka 3 år.

Ja. För tonade fönster rekommenderar vi att du väljer alternativet med självhäftande baksida.

Nej, men vi rekommenderar att du placerar specialdesignade bildekaler på ett fordon med originallack.

Följ dessa tips för att dina bilskyltar ska bli så bra som möjligt: – Placera din design eller text i mitten så att inget klipps av när du skapar dekalen. – Använd ett stort teckensnitt så att ditt budskap kan ses av alla. – Skapa kontrast genom att använda ljus text på en mörkare bakgrund eller mörk text på en ljus bakgrund. – Om du använder bilder ska de vara tydliga, livfulla och ha hög upplösning (300 dpi). – Om du behöver ha med mycket text bör du välja en bilskylt av större mått så att allt får plats och använda största möjliga teckensnitt.